Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Atelier Taxus - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Alles Energie Alles Energie Productie
Dick Moby Dick Moby Productie
Dipam Dipam Productie

Atelier Taxus

Productie (Sociale economie)

Atelier Taxus bevindt zich in Oosterland, een dorp op het voormalige eiland Wieringen. Samen met plaatsen als Den Oever, Hippolytushoef, Westerland en Oosterland kwam het eiland op het vaste land te liggen, gelijktijdig met de totstandkoming van de Afsluitdijk. Atelier Taxus is gevestigd in de oude koestal van een Wieringer stolpboerderij. Deze ligt op ongeveer een halve hectare grond op slechts 300 meter van de Waddenzee. De Wieringer Akker, een circa 1.000 m2 grote ecologische moestuin, bevindt zich op het terrein. Eigenaar van het atelier is Bart Henneman, hij richtte het atelier op in de tachtiger jaren van de vorige eeuw. Pakweg de eerste tien jaar maakte hij meubels in opdracht van particulieren en bedrijven. Gaandeweg verschoof het brandpunt naar het begeleiden van mensen die hun eigen meubels willen maken. En dat is tot op de dag van vandaag nog steeds het geval. Het atelier biedt alle faciliteiten om dit te realiseren. Hout en gereedschappen, vakkundige kennis en begeleiding.

http://www.houtateliertaxus.nl

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Akkerweg 7
1779 GJ
Den Oever
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.