Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Atelier De Noest - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Dick Moby Dick Moby Productie
Dipam Dipam Productie

Atelier De Noest

Productie (Sociale economie)

Atelier De Noest is het bedrijf van Anneke en Joop Verduijn in Haule, Friesland. Een kleinschalig Atelier dat zich sinds 1988 toe legt op het ontwerpen en produceren van woonaccessoires voor de kinderkamer en het volwassen interieur. De verkoop vindt hoofdzakelijk plaats via de houten speelgoedwinkels door heel Nederland en via de eigen website. Voor de kinderkamer laten zij zich inspireren door de sprookjeswereld die zo goed aansluit bij de belevingswereld van een kind met producten die een glimlach op je gezicht brengen. Voor het volwassen interieur zijn mandala’s en de seizoenen een rijke inspiratiebron. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke waarden voor De Noest. Tijdloze ontwerpen met een geheel eigen karakter die in harmonie ontstaan en gemaakt worden met Gevoel, Verstand en Hand.

http://www.denoest.nl

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Koumansburg 10
8432 PG
Haule
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.