Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Arthouse Concepts - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Arjen Leendertz Arjen Leendertz Kunst en cultuur
Art Centre Delft Art Centre Delft Kunst en cultuur
Atelier TabakNaus Atelier TabakNaus Kunst en cultuur
Atelier de Silo Atelier de Silo Kunst en cultuur

Arthouse Concepts

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Arthouse Concepts is ontwikkeld door de kunstenaars Toscani en Cornel. Onder het motto ‘Alles in ons leven draait om kunst’, organiseren Toscani en Cornel tentoonstellingen, seminars en theatervoorstellingen in Oudesluis, Noord-Holland. Een voormalig schoolgebouw werd omgebouwd tot woon- en tentoonstellingsruimte. De klaslokalen worden gebruikt als ateliers en viersterren vakantieappartementen en de gymzaal is omgetoverd tot een galerie en ‘podium’. Zelfs het schoolplein werd omgedoopt; een romantische beeldentuin was het resultaat. De oude school werd een Art House; een inspirerend huis waar altijd van alles gebeurt, een huis dat open staat voor iedereen en waar het bruist van de creativiteit. Naast hun activiteiten voor Arthouse Concepts houdt het duo zich ook bezig met de styling van interieurs, het inrichten van stands, het ontwerpen van stoffen, accessoires en relatiegeschenken.

http://www.arthouseconcepts.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Sportlaan 57
1757 PH
Oudesluis
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.