Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Amenti Uitvaartverzorging - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wereldwinkel Leiden Wereldwinkel Leiden Winkels Non-food
Ameco Ameco Professionele diensten
CE Delft CE Delft Professionele diensten
Centrum Media & Gezondheid Centrum Media & Gezondheid Professionele diensten

Amenti Uitvaartverzorging

Professionele diensten (Sociale economie)

Amenti Uitvaartverzorging is een onderneming van Narda Delhaas in De Meern (Utrecht). Uitgangspunt van Amenti is de gedachte dat ieder mens uniek is en zijn of haar eigen leven leidt, en dat iedereen daarmee ook recht heeft op een uitvaart die recht doet aan zijn of haar leven, hoe sober of uitbundig ook. Met deze open benadering past Amenti zich zoveel mogelijk aan de sfeer en situatie van de nabestaanden aan. Zij zijn, samen met de wensen van de overledene, het uitgangspunt. In de praktijk betekent dit dat naast de zorg die men aan de overledene besteed, twee uitgebreide gesprekken worden gevoerd met de directe nabestaanden. U kunt er bij Amenti op vertrouwen dat de dag zal verlopen zoals met u besproken is. Doelstelling van Amenti is om in de dagen voorafgaand aan de uitvaart zo veel vertrouwen te hebben opgebouwd, dat u de zakelijke leiding aan Amenti over kunt laten. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over het verloop en kunt zich richten op het afscheid van uw dierbare.

http://www.amentiuitvaartverzorging.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Drususlaan 18
3453 KC
De Meern
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .