Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ameco - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Yoni Yoni Winkels Non-food
Yumeko B.V. Yumeko B.V. Winkels Non-food
Amenti Uitvaartverzorging Amenti Uitvaartverzorging Professionele diensten
CE Delft CE Delft Professionele diensten

Ameco

Professionele diensten (Sociale economie)

Ameco is een bedrijf uit Utrecht dat actief is op het gebied van duurzame ontwikkeling en milieu. Oprichter van het bedrijf is Rik Kleinjans die een achtergrond heeft als toxicoloog. Hij werkte, na een paar jaar ontwikkelingswerk in Kenya en Tanzania, tot 1989 voor de overheid (VROM) en is dat jaar begonnen met het bedrijf. Het bedrijf begon met het ‘leveren’ van milieuadviestrajecten aan (lokale) overheden en bedrijven. De afgelopen jaren is men gegroeid naar een kantoor met 8 medewerkers en heeft men verschillende provincies geassisteerd op het gebied van provinciale planvorming. Het bedrijf is sinds 1992 ook in het buitenland actief en heeft gewerkt in zo’n 25 landen in Midden- en Oost, Azie, Afrika en Noord-Amerika. Zij zijn een kleine speler in de markt maar hierdoor in staat om een hoge kwaliteit te bieden en goed in te spelen op de veranderende markt. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat het bedrijf vaak verkozen wordt boven, op papier grotere, concurrenten, en stelt het bedrijf in staat haar marktpositie verder uit te breiden.

http://www.ameco-ut.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Koningslaan 60
3583 GN
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.