Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Action Kenpo Selfdefense - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Triodos Fair Share Fund Triodos Fair Share Fund Ontwikkelingssamenwerking
Triodos Sustainable Finance Foundation Triodos Sustainable Finance Foundation Ontwikkelingssamenwerking

Action Kenpo Selfdefense

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Kenpo Karate is een in de Verenigde Staten ontwikkelde verdedigingssport waarbij de nadruk ligt op sociale ontwikkeling en weerbaarheidstraining. Action Kenpo Selfdefence is actief in Maarssen en De Meern en staat open voor jongens en meisjes vanaf circa 7 jaar. Speciale aandacht is er onder andere voor de omgang met loverboyproblematiek voor meisjes en discipline en agressiebeheersing voor jongens. Romano Michielsen behoort tot de top van het Nederlandse Kenpo-Karate en heeft diverse leerlingen getraind voor het behalen van een topsportnominatie van NOC/NSF. In overleg worden ook bedrijfstrainingen en workshops gegeven.

http://www.kenpo.nl/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Pauwenkamp 168
3607 GL
Maarssen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.