Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van A-Part - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

A-Part

Zorg (Sociale economie)

A-Part is een kleinschalige zorgboerderij in Zeeland (provincie Noord-Brabant) waar dagbesteding wordt aangeboden aan mensen met een verstandelijke beperking. De dagbesteding kan op verschillende manieren worden ingevuld, de cliënt kan losse dagdelen komen helpen maar kan ook de hele week komen. Door te kijken naar wat iemand kan of wil leren, gaat A-Part op zoek naar de beste werkplek, zodat aan het eind van de dag iedereen tevreden kan zijn over zichzelf en kan worden samengewerkt aan iets moois. In de weekeinden is er de mogelijkheid tot weekeindlogeren voor twee doelgroepen: kinderen met een verstandelijke beperking en kinderen met een stoornis in het autistische spectrum. De leeftijd van de kinderen ligt tussen de acht en twaalf jaar. De kinderen worden opgevangen door onze begeleid(st)ers. Op de boerderij is tam kleinvee, een eigen groentetuin en in de boomgaard is een theetuin voor fietsende passanten. Er zijn ook binnenactiviteiten waar we seizoensgebonden activiteiten doen maar ook mozaïeken of schilderen. Ook is er in de weekeinden gelegenheid om paardrijles te krijgen.

http://a-part.nu/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Tooverkamp 11
5411 RP
Zeeland
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.