Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Sa-Net - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Sa-Net

Zorg (Sociale economie)

Sa-Net heeft een zeer innovatief woonzorg en dagbestedingsconcept. Dit komt tot uitdrukking in de benadering van de zorg, de diensten, hun organisatie. Tevens financieel een zeer gezond bedrijf. Bovendien wordt ondernemerschap onder de gezinshuisouders sterk gestimuleerd. Dit zorgt voor een open, inspirerende werk en leefomgeving en vermindert afhankelijkheid van key persons.

Deze organisatie onderscheidt zich ook door de sterk ontwikkelingsgerichte trajecten en de het stevig interne netwerk. Qua leerlijnen werkt men onder meer met het OKE (ontdekken, kennen en ervaren) model. Qua verbinding, vormen de aangesloten gezinnen een sterk en actief netwerk, waarbij betrokkenheid, sociale interactie, maar ook ondernemerschap gestimuleerd wordt.

http://www.sa-netwonen.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Leerinkstraat 43B
Doetinchem
Doetinchem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.