Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Agence Immobilière Sociale Delta asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Agence Immobilière Sociale Delta asbl

Wonen (Sociale economie)

Agence Immobilière Sociale Delta is een sociaal verhuurkantoor. Het treedt op als tussenpersoon tussen woningeigenaars enerzijds en sociale huurders anderzijds. Daarvoor heeft het kantoor ook een overeenkomst met het OCMW Auderghem. AIS Delta geeft huurders de mogelijkheid een goede woning onder de marktprijs te huren. De verhuurders van hun kant zijn zeker van hun huurinkomsten en hoeven zich niet te bekommeren om het beheer of leegstand. De vereniging ontstond aanvankelijk uit het verenigingsleven, waarin bezorgde burgers zelf projecten opzetten om het toenemende gebrek aan betaalbare woningen in grote steden tegen te gaan. Ondertussen zijn dergelijke initiatieven officieel erkend in Brussel. Triodos Bank heeft AIS Delta een krediet verleend voor de renovatiewerken die nodig waren om een woning verhuurklaar te maken.

http://www.ais-delta.be

Wonen

In deze sector financiert Triodos Bank veelal woongroepen- en verenigingen die een grote sociale verbondenheid kennen.

Adres:
Avenue Charles Brassine 32/2
1160
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.