Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vormingplus Antwerpen vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Vormingplus Antwerpen vzw

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Vormingplus Antwerpen is één van de dertien Vormingplus-centra in Vlaanderen en Brussel. Zij geven volwassenen de mogelijkheid om in hun vrije tijd hun persoonlijke, culturele en sociale competenties te ontwikkelen. Vormingplus wil in het bijzonder groepen die moeilijker hun weg naar vorming vinden, de kans geven om te blijven bijleren. Een brede waaier aan interactieve activiteiten zorgen ervoor dat mensen op een ongedwongen en aangename manier van en met elkaar kunnen leren. Daarbij wordt ook hun engagement en deelname in de samenleving gestimuleerd. Enkele voorbeelden zijn: ‘babbelpunten’ om samen Nederlands te oefenen, vrijwilligers die ouderen helpen om de digitale kloof te overbruggen, of cultuurcoaches die OCMW-klanten wegwijs maken in het culturele aanbod. Vormingplus Antwerpen heeft een eigen gebouw aangekocht in de Klokstraat in Berchem. Voor de renovatie en inrichting heeft Triodos Bank een krediet verleend.

http://www.vormingplus.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Klokstraat 12
2600
Berchem
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.