Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van FoAM - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Feria Musica Feria Musica Kunst en cultuur
Flagey Flagey Kunst en cultuur
Fonds Félicien Rops Fonds Félicien Rops Kunst en cultuur
HUSH SNC HUSH SNC Kunst en cultuur

FoAM

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

FoAM is een multidisciplinair artistiek laboratorium. Het stimuleert kruisbestuivingen tussen mensen met heel uiteenlopende talenten, interesses en achtergronden. Niet enkel kunstenaars maar bijvoorbeeld ook mensen uit domeinen zoals wetenschap, technologie, koken, design of tuinarchitectuur. Vanuit hun verschillende achtergrond stellen zij de vraag: ‘Wat als?’ Bijvoorbeeld: wat als we planten zien als basisprincipes om de menselijke samenleving te organiseren? Of: wat als het marktkapitalisme instort? Dergelijke vragen vormen het vertrekpunt voor experimenten over toekomstscenario’s. Dat is het eerste luik van de activiteiten van FoAM: onderzoeken, verkennen en creëren. De twee andere luiken zijn: leren en ontwikkelen (met onder meer workshops, lezingen en bijeenkomsten) en communicatie en archivering (in publicaties en bibliotheken). FoAM is een Europees platform, maar heeft ook tentakels in Australië, Azië en andere delen van de wereld. Triodos Bank heeft FoAM een kaskrediet verleend als voorfinanciering van subsidies.

http://www.fo.am

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Koolmijnenkaai 30-34
1080
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.