Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Le Monde des Possibles - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
La Bobine asbl La Bobine asbl Maatschappelijke projecten
La Ferme de Froidmont Insertion asbl La Ferme de Froidmont Insertion asbl Maatschappelijke projecten
Le Silex asbl Le Silex asbl Maatschappelijke projecten
Light for the World Belgium Light for the World Belgium Maatschappelijke projecten

Le Monde des Possibles

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Sinds 2001 geeft de vereniging ‘Le monde des possibles’ in Luik opleidingen en begeleiding aan nieuwkomers. Per jaar kloppen ongeveer 750 mensen van meer dan 60 verschillende nationaliteiten bij hen aan, zowel voor opleidingen Frans en informatica als voor sociale en juridische bijstand. De vereniging organiseert ook (inter)culturele projecten en activiteiten. De uiteindelijke doelstelling: alle vormen van ongelijkheid en uitsluiting tegengaan, en de integratie van migranten bevorderen op alle vlakken: sociaal, cultureel, politiek en professioneel. Triodos Bank heeft de organisatie een krediet verleend voor de aankoop van het gebouw waar haar activiteiten zijn ondergebracht.

http://www.possibles.org/

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Rue des Champs 97
4020
Liège
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.