Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bianca Runge - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Beeldhouwcentrum Koudum Beeldhouwcentrum Koudum Kunst en cultuur
Bernhard Touwen Bernhard Touwen Kunst en cultuur
Boekmanstichting Boekmanstichting Kunst en cultuur
Camac Machi Camac Machi Kunst en cultuur

Bianca Runge

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Bianca Runge is beeldend kunstenaar en werkzaam in de provincie Zeeland. Ze maakt unieke collages waarin de werkelijkheid onder de loep wordt genomen en heeft regelmatig tentoonstellingen. Haar werk maakt onderdeel uit van collecties van een divers aantal bedrijven en instellingen. Bianca Runge is degene achter het concept en de uitwerking van het kunstenaarsinitiatief ‘Museum Le Secet’, een museum op schaal voor en door kunstenaars met hedendaagse kunst.

http://www.biancarunge.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Karreveld
Koudekerke
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.