Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Be Positive - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Au p’tit bionheur Au p’tit bionheur Natuurvoeding
Autre Chose Autre Chose Natuurvoeding
Beendhi Beendhi Natuurvoeding
Belvas Belvas Natuurvoeding

Be Positive

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

‘Be Positive’ is een kleurrijke biowinkel in Etterbeek met een heel divers aanbod. Naast het traditionele gamma biovoeding, verzorgingsproducten en voedingssupplementen, vindt u er ook kleren en boeken. In de winkel is er een theesalon annex snackbar, met onder andere biosoep, -sandwiches en -slaatjes. En u kunt er zelfs ontspannende massages met essentiële oliën krijgen. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de inrichting van de winkel en de werken die daaraan voorafgingen.

http://www.be-positive.be

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Place Jourdan 26
1040
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.