Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van GS3 Architectes Associés - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Espace Environnement Espace Environnement Milieutechnologie
Espace Kegeljan Espace Kegeljan Milieutechnologie
Eurabo cvba Eurabo cvba Milieutechnologie
F.H.W. Architects F.H.W. Architects Milieutechnologie

GS3 Architectes Associés

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

‘GS3 architectes associés’ is een architectenbureau dat in de eerste plaats focust op de wensen en behoeften van zijn klanten. De doelstelling is altijd een eigentijds, aantrekkelijk ontwerp, mét aandacht voor duurzaamheid. Het bureau heeft een totaalmethode uitgewerkt om de ecologische voetafdruk van zijn gebouwen te meten. Naast energiebesparing houdt die ook rekening met heel wat andere elementen. GS3 renoveert en ontwerpt zowel residentiële gebouwen als kantoren of stadsontwikkelingsprojecten, zowel privé als publiek. Zo ontwierpen ze bijvoorbeeld de eerste duurzame sporthal in het Brussels gewest, voor een school in Audergem. Het werd een laagenergiegebouw dat gebruik maakt van zonnepanelen, regenwaterrecuperatie en een slim ventilatiesysteem dat warmte recupereert. De renovatie van GS3 van het kantoorgebouw ‘Louise Centre’ aan de Louisalaan in Brussel, zal op zijn beurt het uitzonderlijke internationale BREEAM-label ‘uitstekend’ krijgen, op basis van een hele reeks duurzaamheidscriteria. GS3 is ook lid van Cluster Ecobuild, de organisatie die Brusselse ondernemingen groepeert die actief zijn in de sector van duurzaam bouwen. Triodos Bank heeft GS3 een krediet verleend voor de bouw van een eigen kantoorgebouw in Audergem.

http://www.gs3.eu

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Avenue Louise 284/4
1050
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.