Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Het Energiehuis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Het Domijn Het Domijn Kunst en cultuur
Het Koelhuis Het Koelhuis Kunst en cultuur
Het Muziekpakhuis Het Muziekpakhuis Kunst en cultuur

Het Energiehuis

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het Energiehuis is dé plek voor eigentijdse podiumkunsten in de stad Dordrecht en regio. Het gebouw is industrieel erfgoed dat na de ingrijpende renovatie een nieuwe bestemming als het ’Huis van de Podiumkunsten’ krijgt. Het Energiehuis gaat samenwerken met de partners Kunstmin, Bibelot, Stichting ToBe inclusief de Popcentrale, Muziektheater Hollands Diep en de Kunstkerk.

Het Energiehuis biedt een podium, productiehuis, repetitieruimte en ontmoetingsplek voor amateurs en professionals, (jonge) makers en producenten. Het gebouw functioneert als platform voor de hedendaagse podiumkunst. Deze ontmoetingsplek staat van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor zowel professionals als amateurs ter beschikking.

http://www.energiehuis.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Noordendijk 148
3311RR
DORDRECHT
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.