Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Morgenstern - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Mana Mana Professionele diensten
Milo Grafisch Ontwerp Milo Grafisch Ontwerp Professionele diensten
NOVATO Packaging NOVATO Packaging Professionele diensten
Ootes Consult B.V. Ootes Consult B.V. Professionele diensten

Morgenstern

Professionele diensten (Sociale economie)

Landgoed Morgenstern ligt midden in de bossen en heuvels van de Achterhoek. Ondernemers Daniëlle Crijns en André Zaalmink verhuren dit landgoed, dat uit drie gebouwen en enkele hectaren grond bestaat, aan bedrijven en organisaties voor conferenties en trainingen. Overnachten behoort tot de mogelijkheid. Ook is er een keuken met kok aanwezig. Het landgoed is door de grootte en de mooie ligging uitermate geschikt voor feesten, diners, ceremonies en concerten.

Duurzaamheid is een van de belangrijkste drijfveren van Daniëlle en André. In alle facetten van de onderneming kiezen zij voor de duurzaamste oplossing. Zo zijn er bijvoorbeeld duurzame materialen in de bouw gebruikt, wordt er biologische eten geserveerd en de schoonmaakmiddelen zijn natuurlijk.

http://www.morgenstern.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Witzand 4
7244NC
BARCHEM
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.