Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van EkoPlaza Nijkerk - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
EkoPlaza Hoofddorp EkoPlaza Hoofddorp Natuurvoeding
EkoPlaza Leiden EkoPlaza Leiden Natuurvoeding
EkoPlaza Nijmegen EkoPlaza Nijmegen Natuurvoeding
EkoPlaza Soest EkoPlaza Soest Natuurvoeding

EkoPlaza Nijkerk

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Natuurwinkel de Lange Weg was meer dan dertig jaar een vertrouwd punt in het centrum van Nijkerk. In 2013 is de Lange Weg EkoPlaza geworden. De voormalige eigenaar heeft het stokje doorgeven aan een jonge ondernemer Peter Schraverus. De winkel is naar een nieuw en groter pand verhuisd aan de Frieswijkstraat.

EkoPlaza staat voor bewust lekker eten. Voedsel dat op een natuurlijke manier is geproduceerd, zonder het milieu onnodig te belasten. Door de transparante samenwerking met boeren en telers kan EkoPlaza haar prijzen als biologische supermarkt betaalbaar houden. EkoPlaza is winnaar van de verkiezing ‘Duurzaamste Merk van Nederland 2012’.

http://www.ekoplaza.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Frieswijkstraat 1
3861BK
Nijkerk
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.