Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Fédération des Services Sociaux Bicommunautaires asbl - Federatie van Bicommunautaire Maatschappelijke Diensten - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
GROUPE SOS Solidarités GROUPE SOS Solidarités Maatschappelijke projecten
Garance Garance Maatschappelijke projecten

Fédération des Services Sociaux Bicommunautaires asbl - Federatie van Bicommunautaire Maatschappelijke Diensten

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

De FBMD, de Federatie van de Bicommunautaire Maatschappelijke Diensten, is de zustervereniging van de FdSS, Fédération des Services Sociaux. Samen verenigen en ondersteunen ze de erkende Brusselse en Waalse diensten voor maatschappelijk en psychosociaal werk. Die diensten zijn ofwel erkend door de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie (GGC), ofwel door de ‘Commission Communautaire Française’ (COCOF). De twee federaties coördineren een dertigtal verenigingen die algemeen maatschappelijk werk doen: 10 Centra voor Globale Sociale Actie (CASG’s), 13 Centra voor Algemeen Welzijnswerk (CAW’s), 4 Diensten voor Justitieel Welzijnswerk en 2 Ontmoetingsruimten. De FdSS-FDMB verdedigt en vertegenwoordigt de belangen van haar leden en geeft opleidingen aan hun medewerkers. Ze werkt aan onderzoek over sociaal werk, aan politieke aanbevelingen en aan specifieke projecten die beantwoorden aan noden op het terrein. Triodos Bank heeft de FDMB een kaskrediet verleend als voorfinanciering voor haar subsidies.

http://www.fdss.be

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Rue Gheude 49
1070
Bruxelles
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.