Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Pour la Solidarité asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Prométhique scrlfs Prométhique scrlfs Maatschappelijke projecten
Prospective Jeunesse asbl Prospective Jeunesse asbl Maatschappelijke projecten

Pour la Solidarité asbl

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

‘Pour la solidarité’ is een denktank die streeft naar een solidair Europa met sociale samenhang. Ze richt zicht tot beleidsmakers en levert materiaal om hun debatten te verrijken. Via concrete projecten slaat ze bruggen tussen overheden, ondernemingen, vakbonden, onderzoekscentra en verenigingen. Aan sociaaleconomische en politieke spelers geeft ze advies en opleidingen. Ze ontwikkelt netwerken, voert studies uit en verspreidt publicaties, organiseert colloquia, seminaries en themabijeenkomsten en werkt aanbevelingen uit voor overheden. Voor al die activiteiten staat de denktank ook voortdurend in contact met de Europese instellingen. Triodos Bank heeft aan ‘Pour la solidarité’ een voorfinanciering verleend voor Europese projectsubsidies.

http://www.pourlasolidarite.eu/

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Rue Coenraets 66
1060
Bruxelles
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.