Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centre d'Etudes Tibétaines - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Centre d'Etudes Tibétaines

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

Het centrum voor Tibetaanse Studies in Brussel organiseert het hele jaar door activiteiten om de eeuwenoude traditie van het boeddhisme bekend te maken. Het gaat onder meer om lezingen, cursussen en gastverblijven. Iedereen is er welkom, wat ook iemands persoonlijke filosofische overtuiging of religie is. Sinds de opening in 1977 kwamen er al verschillende Tibetaanse ‘meesters’ lesgeven. De organisatie ijvert ook voor de erkenning van het boeddhisme als officiële religie. Triodos Bank heeft ze een krediet verleend voor de aankoop en renovatie van haar gebouw.

http://www.samye.be

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Rue Capouillet 33
1060
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.