Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ensemble Leporello vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Dynamo COOP SPRL Dynamo COOP SPRL Kunst en cultuur
Elysée Montmartre Elysée Montmartre Kunst en cultuur
Extra City Extra City Kunst en cultuur

Ensemble Leporello vzw

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Ensemble Leporello is een reizend theatergezelschap dat Vlaamse, Waalse en buitenlandse podiumkunstenaars groepeert. Brussel is hun uitvalsbasis. Hun programma varieert van klassiek tot hedendaags, met voorstellingen in verschillende talen. De decorloze producties houden het midden tussen muziek-, tekst- en danstheater. Ensemble Leporello staat voor totaaltheater van vlees en bloed, dat teruggrijpt naar de oervormen van het theater en de commedia dell’ arte. Het vertrekt van het geloof dat theater iets heeft dat geen enkele andere kunstvorm evenaart: iets dat in alle tijden en in alle culturen ontluikt wanneer een gezelschap speelt voor een publiek. Triodos Bank heeft het gezelschap een kaskrediet verleend voor de betaling van lonen en facturen.

http://www.leporello.brussels/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Delaunoystraat 58/3
1080
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.