Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Psymmo scrl - Société de Psychanalyse Belge - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Psymmo scrl - Société de Psychanalyse Belge

Zorg (Sociale economie)

De Belgische Vereniging voor Psychoanalyse heeft een overkoepelende en organiserende rol voor het vakgebied van de psychoanalyse. Ze oefent controle uit op de uitoefening van het beroep en staat ook in voor opleidingen tot psychoanalyticus. Ze promoot verder de psychoanalyse en wetenschappelijk onderzoek daarover. De psychoanalyse is de behandeling van psychische stoornissen zoals die door Sigmund Freud werd uitgewerkt. Het on- en onderbewuste van de patiënt spelen daarbij een belangrijke rol. De Belgische Vereniging voor Psychoanalyse bestaat sinds 1946. Ze richtte de coöperatie Psymmo op om een verdieping in een kantoorgebouw in de Emile Clauslaan in Brussel aan te kopen en te renoveren. Naast vergaderzalen zijn er ook twee bureaus voor consultaties. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop en renovatie.

http://www.psychoanalyse.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue Emile Claus 49
1050
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.