Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison Médicale Marolles - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison Médicale Marolles

Zorg (Sociale economie)

Bij het wijkgezondheidscentrum Les Marolles kunnen buurtbewoners van de Marollenwijk terecht voor een breed aanbod medische diensten, zoals basisgeneeskunde, kinesitherapie, voedingsadvies, psychologische hulp en verpleging. Het multidisciplinaire team van het centrum doet ook aan preventie en organiseert buurtactiviteiten rond gezondheid (koken, wandelingen, animatie). Met haar laagdrempelige werking wil het centrum ook sociale, etnische, seksuele en culturele ongelijkheid op het vlak van gezondheidszorg tegengaan. Het wijkgezondheidscentrum werkt sinds 2007 met het forfaitair systeem. Dat betekent dat patiënten er kosteloos geholpen worden, dankzij een rechtstreekse regeling met de ziekenfondsen, die per ingeschreven patiënt een forfaitair bedrag betalen. Maar ook veel kansengroepen zonder ziekteverzekering kunnen er terecht. Het centrum heeft renovatiewerken uitgevoerd om het stijgend aantal patiënten beter te kunnen opvangen. De bruikbare ruimte werd daarbij verdubbeld. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de werken.

http://www.mm-marolles.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue Blaes 120
1000
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.