Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Fédération des Maisons Médicales et de Collectifs de Santé francophones - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Fédération des Maisons Médicales et de Collectifs de Santé francophones

Zorg (Sociale economie)

De ‘Fédération des Maisons Médicales et des Collectifs de Santé francophones’ overkoepelt bijna 100 wijkgezondheidscentra in Wallonië en Brussel en vertegenwoordigt een beweging voor een meer solidaire en sociaal rechtvaardige samenleving. Vanuit die visie promoot en ondersteunt ze de wijkgebonden, laagdrempelige en multidisciplinaire aanpak van wijkgezondheidscentra die toegankelijk zijn voor iedereen. Ze geeft hen onder meer ondersteuning op het vlak van administratie, opleidingen, onderzoek en communicatie. De federatie heeft en aantal renovatiewerken aan haar gebouw uitgevoerd, onder andere een volledige renovatie van de gevel. Triodos Bank heeft daarvoor een krediet verleend.

http://www.maisonmedicale.org/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Boulevard du Midi 25/5
1000
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.