Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van R2D2 Architecture - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Natuurpunt Natuurpunt Milieutechnologie
Nivel’House scrl Nivel’House scrl Milieutechnologie
Stekke + Fraas sprl Stekke + Fraas sprl Milieutechnologie
Suède 36 Suède 36 Milieutechnologie

R2D2 Architecture

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

R²D² Architecture is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in duurzame laagenergie- en passiefgebouwen, met extra aandacht voor ecologie, afvalbeperking en comfort voor de bewoners. Het bureau werd in 1999 opgestart door de architecten Olivier Messiaen en Vincent Szpirer. Het is actief in België, Frankrijk en Luxemburg, met een toenemende focus op publieke gebouwen. In Brussel werden verschillende van projecten van R²D² al geselecteerd als ‘voorbeeldgebouw’ door de BIM, het Brussels Instituut voor Milieubeheer. Voor het eerste wooncomplex met passieve sociale woningen in de Brouwerijstraat in Elsene wonnen ze ook de ‘Eco-Building Award 2011’, één van de Belgische Milieu- en Energieprijzen. R²D² Architecture neemt steeds vaker deel aan openbare aanbestedingen. Voor de kosten die daaraan verbonden zijn, heeft Triodos Bank het bureau een kaskrediet verleend.

http://www.r2d2architecture.be/

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Rue Berthelot 130
1190
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.