Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Habitat groupé 'Ferme de la Brasserie' - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
GS3 Architectes Associés GS3 Architectes Associés Milieutechnologie
Gehache Gehache Milieutechnologie
IBAM sa IBAM sa Milieutechnologie

Habitat groupé 'Ferme de la Brasserie'

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

‘Ferme de la Brasserie’ is een gemeenschappelijk woonproject in Cortil-Noirmont in Waals-Brabant. Het vertrekt vanuit een bekommernis om solidariteit, sociaal contact en ecologie. Op een terrein van bijna 1,5 hectare komen naast een bestaande hoevewoning vijf nieuwe woningen. In totaal is er zo plaats voor zeven gezinnen. De bewoners beheren de gemeenschappelijke delen samen. Een zaal doet dienst als ontmoetingsplaats en voor gezamenlijke ontbijten, maaltijden of feesten. De nieuwe woningen worden met ecologische materialen gebouwd. Ook goede isolatie, zuinig waterbeheer en afvalbeperking zorgen voor een lage ecologische voetafdruk. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor grote werken aan de schuur waarin zich de gemeenschappelijke zaal bevindt.

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Rue des Gotteaux 4
1450
Cortil-Noirmont
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.