Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vrije Basisschool Zonnekind - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Vrije Basisschool Zonnekind

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Zonnekind is een kleine basisschool in Kalmthout, Antwerpen, net aan de grens met Nederland. Ze ligt in een residentiële wijk met veel groen. Ongeveer 170 leerlingen volgen er les. De school werd door de Vlaamse Regering verkozen als één van de 25 pilootprojecten voor de bouw van een passiefschool. In 2012 werd de kleuterschool afgebroken en werd met de bouwwerken voor een nieuwe kleuterschool gestart. Daarin werd plaats voorzien voor vijf klassen, een eetzaal en een polyvalente ruimte. Buiten kwam er een overdekte speelplaats, een fietsenstalling en een nieuwe toegangsweg. De nieuwbouw werd een hoogwaardig, passief schoolgebouw waarin verschillende duurzame bouwtechnieken werden geïntegreerd, zoals: houtskeletstructuur, houten dakleien, natuurlijke materialen voor de gevelafwerking, ventilatie met warmterecuperatie, een warmtepomp voor warm water, energiezuinige verlichting en regenwaterrecuperatie voor het sanitair. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de werken.

http://www.zonnekind.org

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Zonnekinddreef 8
2920
Kalmthout
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.