Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Fédération des Maisons de Jeunes en Belgique francophone - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Fédération des Maisons de Jeunes en Belgique francophone

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

De ‘Fédération des Maisons de Jeunes en Belgique francophone’ overkoepelt, begeleidt en ondersteunt jeugdhuizen in Wallonië en Brussel. De vzw vertegenwoordigt 114 van de 146 jeugdhuizen die de Fédération Wallonie-Bruxelles telt. De organisatie wil actief, verantwoordelijk en kritisch burgerschap bij jongeren bevorderen, uitsluiting tegengaan en activiteiten voor en door jongeren stimuleren en ondersteunen. Ze ijvert ook voor een politieke cultuur die het potentieel van jongeren naar waarde schat. Tot slot organiseert ze verschillende opleidingen over alles wat te maken heeft met socio-cultureel werk. Er werken voltijdse medewerkers bij de vereniging, die allemaal afkomstig zijn uit de jeugdhuissector. De vzw verruilt een te klein huurhuis (aan de Place Saint-Christophe) voor een pand dat ze aankochten aan de rand van de stad (in de Rue aux Chevaux). Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop en voor een aantal aanpassingswerken, zoals de vervanging en isolatie van het dak.

http://www.fmjbf.org

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Rue aux Chevaux 8
4000
Liège
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.