Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Urban Resort: ACTA - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Tom Kwakernaat Tom Kwakernaat Kunst en cultuur
Urban Resort - Volkskrant Urban Resort - Volkskrant Kunst en cultuur
Vanessa Vromans Vanessa Vromans Kunst en cultuur
Vechtclub XL Vechtclub XL Kunst en cultuur

Urban Resort: ACTA

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Op 1 april 2012 startte Urban Resort haar zesde broedplaats in Amsterdam: het voormalige ACTA-gebouw in Amsterdam Slotervaart. Urban Resort huurt 7000 M2 in dit gebouw. Naast Urban Resort huisvest het gebouw 400 studenten.
De broedplaats in ACTA kenmerkt zich door een jonge en dynamische uitstraling waar individuele professionaliteit samen gaat met artistieke kwaliteit en een open karakter. Voor buurtbewoners, ondernemers, studenten, Amsterdammers is de broedplaats een toegevoegde waarde. Er worden evenemtenten gehouden, cursussen gegeven, je kunt er eten en drinken, een expositie bekijken of een feest bezoeken. Kunstenaars ontvangen kunstkopers en ondernemers hun opdrachtgevers. Door alle verschillende achtergronden van ondernemers en bezoekers is het een goede ontmoetingsplek.

http://www.urbanresort.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Louwesweg 1
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.