Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bâtissons Notre Avenir asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Amazone Amazone Maatschappelijke projecten
CAW Limburg CAW Limburg Maatschappelijke projecten
CEDAS CEDAS Maatschappelijke projecten

Bâtissons Notre Avenir asbl

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

De vzw ‘Bâtissons Notre Avenir’ overkoepelt verschillende activiteiten: een sociaal invoegbedrijf, een dienst voor schuldbemiddeling en een tweedehandswinkel. Het sociale invoegbedrijf geeft opleidingen en workshops en mensen van 18 tot 65. Het gaat om opleidingen in uiteenlopende domeinen zoals koken, schrijfvaardigheid, welzijnszorg of vormgeving. Het doel: kwetsbare groepen opnieuw meer zelfvertrouwen geven en hen helpen om makkelijker een job te vinden. De schuldbemiddelingsdienst richt zich zowel naar volwassenen als naar jongeren. De vzw organiseert ook een hulpgroep en preventieve activiteiten rond de schuldenproblematiek. De vzw ‘Bâtissons Notre Avenir’ begon in 1986 met een ploeg van vrijwilligers en zonder subsidies. Ondertussen is de organisatie erkend door de Waalse overheid. Zowel de schuldbemiddelingsdienst als het sociale invoegbedrijf worden door de Waalse overheid gesubsidieerd. De vzw heeft een gebouw in Luik (Outremeuse) aangekocht waar het al haar activiteiten kan groeperen. Triodos Bank heeft kredieten verleend voor de aankoop en renovatie van het gebouw.

http://www.bnaasbl.sitew.com

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Rue Chevaufosse 72
4000
Liège
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.