Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kazerne Dossin - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Kazerne Dossin

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In december 2012 opende in Mechelen Kazerne Dossin, een nieuw museum over de Holocaust en de Mensenrechten. Het ligt tegenover de voormalige kazerne vanwaaruit de nazi’s 25.484 Joden en 352 Roma uit België en Noord-Frankrijk deporteerden naar het vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau. In het gebouw bevond zich tot voor kort een kleinschaliger museum. Kazerne Dossin is als museum bewust sober gehouden en laat de geschiedenis voor zich spreken met archiefstukken, foto’s, interviews, getuigenissen en verhalen van overlevenden. Het project werd gefinancierd door de Vlaamse overheid. Triodos Bank heeft een voorfinanciering voor subsidies verleend. (Copyright foto: Christophe Ketels)

http://www.kazernedossin.eu

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Goswin de Stassartstraat 153
2800
Mechelen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.