Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Warehouses De Pauw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
TLX Distribution TLX Distribution Duurzaam vastgoed
Urbani sa Urbani sa Duurzaam vastgoed

Warehouses De Pauw

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Warehouses De Pauw (WDP) is een beursgenoteerd bedrijf dat investeert in duurzaam, semi-industrieel en logistiek vastgoed. Het is een van de marktleiders in die sector in de Benelux, met een uitgesproken aandacht voor duurzaamheid, bijvoorbeeld op het vlak van energie-efficiëntie, vermindering van CO2-uitstoot, afvalrecyclage, bodemzuivering en asbestverwijdering. In Nederland was WDP het eerste bedrijf dat voor een logistiek gebouw een BREEAM-NL-certificaat kreeg. BREEAM-NL is een beoordelingsmethode die de duurzaamheid van gebouwen meet. Het staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method (met de toevoeging NL voor de Nederlandse versie). BREEAM beoordeelt niet enkel energieverbruik, maar ook landgebruik, ecologie, bouwproces, watergebruik, afval, vervuiling, transport, materialen, gezondheid en comfort. In Schiphol heeft WDP in een logistiek magazijn van 10.000 vierkante meter geïnvesteerd, dat een voorbeeld van duurzaam bouwen wordt. Op een schaal die gaat van ‘Pass’ tot ‘Good’, ‘Very Good’, ‘Excellent’ of ‘Outstanding’, is het streefdoel een BREEAM-label ‘very good’. Triodos Bank heeft het project in Schiphol vanuit België gefinancierd.

http://www.wdp.be

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Incheonweg
1117
Schiphol
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.