Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centrale Photovoltaïque de Massangis 1 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Courant d'Air SCRL Courant d'Air SCRL Duurzame energie
Dynam'eau Dynam'eau Duurzame energie

Centrale Photovoltaïque de Massangis 1

Duurzame energie (Natuur en milieu)

‘Centrale Photovoltaïque de Massangis 1’ is een projectvennootschap van Marguerite Fund, een Europees investeringsfonds dat in 2010 werd opgericht om in de landen van de Europese Unie te investeren in nieuwe projecten en infrastructuur in de sectoren transport, energie en hernieuwbare energie. De vennootschap beheert een zonne-energiecentrale op een landbouwgrond in het dorp Massangis in de Bourgogne. De grond was vervuild door de intensieve veeteelt en het overmatig gebruik van meststoffen. De ontwikkelaar was EDF Energie Nouvelles. De installatie van 126 hectare is onderdeel van een groter zonnepark van 142 hectare, dat 5 zonnecentrales omvat. Het onderdeel ‘Massangis 1’ is goed voor 36 MWp, het totale vermogen van het hele park is 56 MWp. Dat komt overeen met groene stroom voor ongeveer 29.000 gezinnen. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor het onderdeel ‘Massangis 1’, samen met Franse banken.

http://www.margueritefund.eu

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
89440
Massangis
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.