Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centrale Photovoltaïque de Toul-Rosières 2 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Centrale Photovoltaïque de Toul-Rosières 2

Duurzame energie (Natuur en milieu)

‘Centrale Photovoltaïque de Toul-Rosières 2’ is een projectvennootschap van Marguerite Fund, een Europees investeringsfonds dat in 2010 werd opgericht om in de 27 landen van de Europese Unie te investeren in nieuwe projecten en infrastructuur in de sectoren transport, energie en hernieuwbare energie. De zonne-energiecentrale Toul-rosières 2 in het noordwesten van Frankrijk werd gebouwd door EDF Energies Nouvelles en heeft een vermogen van 36 MWp. Ze levert voldoende groene stroom voor meer dan 18.000 mensen. De installatie maakt deel uit van een zonnepark op een voormalige militaire basis in de buurt van Nancy. Dat is met zijn 522 hectare het grootste van Europa. Met een totaal vermogen van 115 MWp levert het in totaal groene stroom voor ongeveer 60.000 mensen. Triodos Bank heeft Toul-Rosières 2 samen met Franse banken gefinancierd.

http://www.margueritefund.eu

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Base Aérienne de Toul-Rosières
54385
Rosières-en-Haye
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.