Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Balie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Da Capo Orchestral Audio Da Capo Orchestral Audio Kunst en cultuur
De 1800 Roeden De 1800 Roeden Kunst en cultuur
De Besturing De Besturing Kunst en cultuur

De Balie

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Balie aan het Leidseplein in Amsterdam is gevestigd in een voormalig gerechtshof. Al 30 jaar is het een plek waar niet meer geoordeeld wordt, maar wel stevig gediscussieerd. De Balie is dan ook een populair politiek en cultureel podium. Hier worden kunst en cultuur continu in contact gebracht met de actualiteit, maatschappelijk debat en politiek.

De Balie gelooft dat de vrije uitwisseling van ideeën één van de belangrijkste methoden is om een inclusieve samenleving te behouden. Dat kan alleen als burgers met elkaar praten. Hoe lijnrecht ze soms ook tegenover elkaar staan. De programmamakers van De Balie gaan dat gesprek voortdurend aan. Met iedereen die dat wil. En altijd met publiek erbij.

Als kweekplaats voor nieuwe initiatieven en ideeën is het dé plek waar kunstenaars, politici, denkers, opinieleiders, wetenschappers en publiek elkaar ontmoeten. De Balie heeft ook een gezellig Grand Café waar iedereen welkom is.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.debalie.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Kleine Gartmanplantsoen 10
1017RR
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.