Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Balie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Da Capo Orchestral Audio Da Capo Orchestral Audio Kunst en cultuur
De 1800 Roeden De 1800 Roeden Kunst en cultuur
De Ceuvel De Ceuvel Kunst en cultuur

De Balie

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Balie is een politiek en cultureel podium aan het Leidseplein in Amsterdam. In De Balie worden kunst en cultuur in contact gebracht met de actualiteit, maatschappelijk debat en politiek. In haar dertigjarig bestaan is De Balie uitgegroeid tot een fenomeen op het gebied van spraakmakende projecten op het snijvlak van kunst, cultuur en politiek. Met het programma zet De Balie onderwerpen op de kaart en wordt er aandacht getrokken van media, publiek en politiek voor ontwikkelingen in de samenleving. De Balie heeft een Grand Café waar publiek, kunstenaars en sprekers elkaar kunnen ontmoeten. Na afloop van het programma kan het debat daar worden voortgezet.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.debalie.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Kleine Gartmanplantsoen 10
1017RR
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.