Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stadsherstel Historisch Rotterdam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stadsherstel Amsterdam Stadsherstel Amsterdam Duurzaam vastgoed
Stadsherstel Den Haag Stadsherstel Den Haag Duurzaam vastgoed

Stadsherstel Historisch Rotterdam

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Triodos Bank financiert de renovatie van het rijksmonument aan de Eendrachtsweg 67 in Rotterdam. Het pand is in 1872 en 1873 als koopmanshuis gebouwd. Door de jaren heen heeft het huis vele monumentale details behouden waaronder gebrandschilderde glas-in-loodramen en de originele plafondornamenten, houten trappen en lambriseringen. Het pand is door Stadsherstel Historisch Rotterdam in haar oude staat hersteld en zal weer een functie krijgen als bijzondere kantoorruimte.

http://www.stadsherstel-rotterdam.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Veerkade 15
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.