Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De Basis

Zorg (Sociale economie)

De Basis richt zich op personeel van Ambulance, Brandweer, Defensie, Politie en (Openbaar) Vervoer. Dit personeel wordt in haar werk geconfronteerd met dreigende, gevaarlijke situaties en agressie. De Basis biedt hun een breed palet aan diensten: informatie, educatie, advies, maatschappelijk werk, zorgcoördinatie, groepsondersteuning, systeembegeleiding, bijeenkomsten, gesprekscontacten, acute opvang, time-out opvang, huisbezoek, recreatieve activiteiten en het ondersteunen, opleiden en faciliteren van contactgroepen en belangenorganisaties. Dit doet de Basis in Doorn, maar ook in het land.

http://de-basis.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Woestduinlaan 87
Doorn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.