Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ecole de Cirque de Gembloux asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Ecole de Cirque de Gembloux asbl

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Circuskunsten, slagwerk en podiumkunsten: dat zijn de belangrijkste disciplines in de circusschool van Gembloux. Zowel kinderen, adolescenten als volwassenen volgen er les en ook wie een handicap heeft, is welkom op de school. De leerlingen volgen er onder meer workshops en stages ‘circus’, ‘theater’, ‘ritme en djembe’, ‘acrobatie’, ‘Afrikaanse dans’ of ‘handi’cirque’ (specifiek voor mensen met een handicap). Naast individuele technische competenties, besteden de leraars extra aandacht aan de groepsdimensie, die essentieel is voor geslaagde voorstellingen. Het doel is dat iedereen zich ontwikkelt en ontplooit als lid van een groep. De school werd opgericht in 1987 en is sinds 1992 erkend door de Franstalige gemeenschap. In het centrum van Gembloux, niet ver van het station, heeft ze een ruim gebouw aangekocht om er haar activiteiten in onder te brengen. Triodos Bank heeft daarvoor een krediet verleend.

http://www.ecoledecirquedegembloux.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Rue Eugène-Delvaux 59
5030
Gembloux
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.