Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Storm Windpark Wachtebeke - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Storm - Windpark Westerlo Storm - Windpark Westerlo Duurzame energie
Storm Windpark Geel Storm Windpark Geel Duurzame energie
Storm Windpark Wielsbeke Storm Windpark Wielsbeke Duurzame energie
Systèmes Photovoltaïques Systèmes Photovoltaïques Duurzame energie

Storm Windpark Wachtebeke

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Het windpark Wachtebeke bestaat uit twee windturbines met een masthoogte van 100 meter, die samen een vermogen hebben van 5 MW. Het zijn de eerste windturbines die GE Energy, één van de grootste windturbinefabrikanten ter wereld, leverde in Vlaanderen. Het windpark is een project van Storm, een Vlaamse windenergieproducent, met als belangrijkste aandeelhouders PMF Infrastructure Fund, een infrastructuurfonds opgericht door Participatie Maatschappij Vlaanderen, en Impact Capital, een investeringsvennootschap opgericht door Piet Colruyt. De inwoners van Wachtebeke, Kruiswinkel, Mendonk en Desteldonk krijgen de kans te participeren in het project. Triodos Bank heeft de windmolens in Wachtebeke gefinancierd.

http://www.storm.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Groenstraat
9185
Wachtebeke
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.