Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Le Palace - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Laika Laika Kunst en cultuur
Le Passage du Nord-Ouest Le Passage du Nord-Ouest Kunst en cultuur
Le Théâtre de Poche Le Théâtre de Poche Kunst en cultuur

Le Palace

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In hartje Brussel, aan de Boulevard Anspach, konden filmliefhebbers lange tijd hun hart ophalen in bioscoop Pathé Palace. Het art-nouveaugebouw stond een tijd leeg, maar grondige renovatiewerken zullen de historische filmzaal doen herleven. Net als in de vorige eeuw wordt het een echte arthousebioscoop, met 4 filmzalen, ruimtes voor tentoonstellingen en lezingen, en een restaurant. Triodos Bank heeft het project gefinancierd, met steun van de Federatie Wallonië-Brussel, de eigenaar van het gebouw.

http://www.lepalace.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Boulevard Anspach 85
1000
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.