Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van ADN Architectures - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
AOP Wavre AOP Wavre Milieutechnologie
Be.passive asbl Be.passive asbl Milieutechnologie

ADN Architectures

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Het Brusselse architectenbureau ADN Architectures is op verschillende domeinen actief: ontwerpen van meubels, binnenhuisinrichting van privéwoningen of publieke gebouwen, transformatie en uitbreiding van bestaande woningen, en het ontwerp van nieuwe woningen. Het bureau heeft ondermeer het Joods museum van België en het Théâtre Les Tanneurs op zijn naam staan. Triodos Bank heeft ADN Architectures een bankwaarborg verleend voor de lokalen die het bureau huurt in de Rue des Tanneurs.

http://www.a-dn.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Rue des Tanneurs 54
1000
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .