Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Les Jardins de la Pasture - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Les Jardins de la Pasture

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Ginkgo SICAR is een investeringsfonds dat grote vervuilde stedelijke terreinen aankoopt om ze te saneren, een nieuwe bestemming te geven en daarna door te verkopen. Voor elk terrein wordt een speciale projectvennootschap opgericht. Zo zal ‘Les jardins de la pasture’ een terrein van 1,5 hectare in het centrum van Doornik saneren. Daarvoor doet de onderneming een beroep op grondige studies en geavanceerde ecologische technieken. Ginkgo is actief in België en Frankrijk. Triodos Bank heeft een bankwaarborg verleend om het project in Doornik mogelijk te maken.

http://www.ginkgofund.com

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Rue de la Gare 1
1348
Louvain-la-Neuve
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.