Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Les Jardins de la Pasture - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Herpain Urbis Herpain Urbis Duurzaam vastgoed
IMBOFISC - The Lodge IMBOFISC - The Lodge Duurzaam vastgoed
Matexi - Het Laere Matexi - Het Laere Duurzaam vastgoed
Mundo B Mundo B Duurzaam vastgoed

Les Jardins de la Pasture

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Ginkgo SICAR is een investeringsfonds dat grote vervuilde stedelijke terreinen aankoopt om ze te saneren, een nieuwe bestemming te geven en daarna door te verkopen. Voor elk terrein wordt een speciale projectvennootschap opgericht. Zo zal ‘Les jardins de la pasture’ een terrein van 1,5 hectare in het centrum van Doornik saneren. Daarvoor doet de onderneming een beroep op grondige studies en geavanceerde ecologische technieken. Ginkgo is actief in België en Frankrijk. Triodos Bank heeft een bankwaarborg verleend om het project in Doornik mogelijk te maken.

http://www.ginkgofund.com

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Rue de la Gare 1
1348
Louvain-la-Neuve
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.