Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Institut Saint Vincent de Paul Uccle-Forest - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Institut Saint Vincent de Paul Uccle-Forest

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

In de katholieke middelbare school ‘Institut Saint-Vincent de Paul Uccle-Forest’ volgen een 1.000-tal leerlingen les in verschillende algemene, technische en beroepsrichtingen. Als haar fundamentele waarden vermeldt de school: luisterbereidheid, dialoog, doorzettingsvermogen, openheid voor de wereld en de anderen, en respect voor ieders eigenheid. Naast de gewone lessen staan er veel buitenschoolse activiteiten op het programma: verkoop van Oxfam-producten, toneelopvoeringen, kookavonden of een Vredeseilanden-project. Om het plaatstekort op te vangen, verbouwt de school drie van haar gebouwen in de Fontaine Vanderstraetenstraat. Daarin komen twaalf nieuwe aangepaste klassen, een apart lokaal voor muzieklessen, nieuwe toiletten, een grotere lerarenkamer, een kleedkamer voor het onderhoudspersoneel en twee informatica-lokalen. Bij de verbouwingen wordt gebruikgemaakt van duurzame en energiebesparende technieken, zoals superisolerend glas, doorgedreven isolatie, een zuinig ventilatiesysteem of een regenput om water te besparen. Triodos Bank heeft een krediet verleend om de verbouwingen te financieren.

http://www.isv.be/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Avenue Fontaine Vanderstraeten 11
1190
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.