Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison Médicale Couleurs Santé - Coopécouleurs SCRL - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison Médicale Couleurs Santé - Coopécouleurs SCRL

Zorg (Sociale economie)

Bij het wijkgezondheidscentrum ‘Couleurs Santé’ in Elsene zijn algemene geneeskunde, kinesitherapie en verpleging gegroepeerd onder één dak en toegankelijk voor iedereen. Naast behandeling en verzorging doet het centrum ook aan preventie en organiseert het activiteiten rond gezondheid in de gemeente. Het centrum opende de deuren in 2004 en werkt met het forfaitaire systeem. Daarbij betaalt het ziekenfonds per ingeschreven patiënt een vast bedrag aan het centrum, zodat de patiënt zelf niet hoeft te betalen. Het centrum richtte de coöperatie ‘Coopécouleurs’ op voor de aankoop van haar gebouw. Triodos Bank heeft daarvoor een krediet verleend.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Chaussée de Boondael 206
1050
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.