Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Institut Sainte-Begge - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Institut Sainte-Begge

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

De school Sainte-Begge bestaat al 100 jaar en heeft afdelingen op vijftien verschillende locaties in groot-Andenne. In totaal gaan er ongeveer 1.500 leerlingen naar school, gespreid over kleuteronderwijs, lagere en middelbare school. Haar pedagogisch beleid omschrijft de school met de woorden discipline, hoge eisen en openheid voor iedereen. De school neemt actief deel aan internationale uitwisselingsprogramma’s, zowel binnen als buiten Europa. Scholieren houden een eigen Oxfam-wereldwinkel open op de school. En activiteiten rond ecologie maken vast deel uit van het programma, bijvoorbeeld rond afvalsortering. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor renovatiewerken aan daken en sanitair, en voor de verbetering van de brandveiligheid.

http://www.ste-begge.be/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Rue Bertrand 80
5300
Andenne
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.