Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De levensboom - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

De levensboom

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

De levensboom is een ervaringsgerichte freinetschool die bestaat sinds 1987. Ongeveer 180 leerlingen volgen er les, gespreid over drie vestigingen: Marke (deelgemeente van Kortrijk) met 10 klassen, Wevelgem met 5 klassen en Kortrijk met 3 klassen. De ervaringsgerichte pedagogie van de school bouwt vooral aan de individuele ontplooiing van elk kind. Uit een doorlichting kwamen de volgende sterke punten naar voren: zelfontdekkend leren, inspraak, zelfreflectie, stimuleren van de totale persoonlijkheidsontwikkeling, de zorg voor het welzijn van de leerlingen, de onderwijsorganisatie en het algemeen beleid. Met de komst van een nieuwe peutergroep was er nood aan extra ruimte. Daarom werd er een extra klaslokaal gebouwd in Marke, bovenop het bestaande gebouw. Triodos Bank heeft daarvoor een krediet verleend, net als voor investeringen in het verleden.

http://www.levensboom.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Bruyningstraat 56B
8510
Marke
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.