Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gezonde Gronden - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Frozen Dutch Frozen Dutch Natuurvoeding
GYS Utrecht GYS Utrecht Natuurvoeding
Gimsel Apeldoorn Gimsel Apeldoorn Natuurvoeding
Green Organics Green Organics Natuurvoeding

Gezonde Gronden

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Een gezonde bodem vormt de basis van een gezonde samenleving. Dat staat in de visie van Stichting Gezonde Gronden. Om een dergelijke bodem in Nederland te behouden (of te herstellen) heeft de stichting een leergang kringlooplandbouw voor boeren ontwikkeld. Daarnaast heeft de stichting ook veel projecten in de stad die burgers bewust maken van het belang van een gezonde bodem. Enkele voorbeelden hiervan zijn een cursus ‘Eetbare balkons/vensterbanken’ en de ontwikkeling van groene, eetbare schoolpleinen.

http://gezondegronden.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Weimarstraat 23
2562 GN
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.