Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van EkoPlaza Soest - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

EkoPlaza Soest

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Bij Ekoplaza Soest verkoopt het complete pakket aan biologische producten. Daarnaast zijn er eerlijke verzorgingsproducten, cosmetica en voedingsupplementen, maar ook diverse boeken over eten te koop. Ekoplaza biedt betaalbare producten. Niet noodzakelijk de goedkoopste, want ze staan ook voor verantwoord en eerlijk zaken doen met onze boeren en producenten uit de buurt, uit Nederland of verder weg. Eigenaar Camiel Baerwaldt werkt met een team van ervaren, gepassioneerde medewerkers aan een duurzame relatie met de bezoekers van zijn winkel.

http://www.ekoplaza.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Van Weedestraat 48
Soest
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.